GOD JUL fra Bærums Verk

Det burde vel vært en julehilsen med bilde av solnedgangen over hvite skispor, men Bærums Verk er noe av det mest julete i nærområdet vårt. Verksfossen har bare vintervannføring, men er desto bedre belyst. Baker Hansen holder til i det gamle fyrhuset, med fyrkjele inne i kaféen. Og rundt omkring det er bra med folk som har gjort unna julehandelen, og tar seg tid til å se på julepynten sammen med barna. Med dette bildet ønsker Atie og jeg alle på Markadatabasen en riktig god jul!

GOD JUL fra Bærums Verk

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Des 2017

Den siste innspurten i julehandelen

Av Odd Tore Saugerud

Noen strir med julehandelen, andre prioriterer Marka. Vi foretrekker det siste, men Bærums Verk ved juletider er såpass koselig når den verste handelen har gitt seg at det går an å legge til en tur dit også for å fange stemningen. Her ser vi solnedgangen over inngangen til den nyere delen av senteret på østssiden av Verksfossen med en av dagens siste travle handlende.

23 Des 2017

Lille Julaften på Store Sandungen

Av Eyvind Wang

En god del mennesker i Vestmarka på Lille julaften. Mange benyttet anledningen til en tur ut på isen.

23 Des 2017

Førjulstur

Av Erik Unneberg

Også nord for Tverrelva var det greie forhold i dag, selv om det flere steder var litt isete etter mildværet som hadde plaget løypene i høyden. Mens det var entydige tørrvoksforhold mellom By og Tverrelva, var det mer vekslende inne ved Myrseter. Her villde det nok vært best med litt klister under voksen, eventuelt å bruke felleski. Fotografen skøytet, og også det var en god løsning. Bildet er tatt ved Myrseter.