Silkeføre over Glåmene

Det siste snøfallet har gjort forholdene merkbart bedre i terrenget. Det var helt fint å gå i upreparerte skispor på vestsiden av Blankvann via Studenterhytta til Glåmene - silkeføre!

Silkeføre over Glåmene

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Des 2017

Tørr snø over ca. 400 meter i Nordmarka syd

Av Odd Stiansen

Mens tredje juledags morgen bød på frossen issørpe i lavereliggende områder, var det helt andre forhold over ca. 400 meter. Her hadde mye av gårsdagens nedbør, herunder de siste millimeterne, kommet som snø, og føret var upåklagelig. Riktignok var det ikke preparert, hvilket antagelig skyldes at bymiljøetaten ønsket at sålen i løypene tørker opp før man går inn med maskiner, men det begrenset ikke skigleden hos de som valgte å bruke dagen i Marka heller enn i byen. Skiløperne på bildet har ikke langt igjen før de er på Skjennungstua.

27 Des 2017

Romjul i Vestmarka

Av Eyvind Wang

Siste snøfall har løftet standarden på løypene i Vestmarka betydelig. Øverst til venstre: Store Sandungen hvor det er fine forhold, men litt overvann etter gårsdagens regn. Øverst til høyre: nedkjøringen fra Haveråsen sørover som nå er veldig fin og myk. Nederst til venstre: ved Damvann i retning Mikkelsbonn. Denne strekningen er nå veldig bra. Nederst til høyre: baksiden av Haveråsen. Perfekt!

27 Des 2017

Fint nysnøføre

Av Nina Didriksen

Et par minusgrader og snø på trærne skapte fin vinterstemning i Nordmarka tredje juledag. Bildet fra løypekrysset ved Langmyr lyver litt, for det var mange mennesker ute på skitur.