Veltråkket vintersti fra nord

Til nå er det ingen vinterbilder fra selve Skaugumsåsen i Markadatabasen. Kanskje ikke så rart, for det går ingen skiløyper opp dit, og det var heller ingen skispor. Men de fleste blåstiene er tråkket opp, så det er egentlig ingen unnskyldning for å la være å ta turen dit vinterstid. Dette er kløften som leder bl.a. stien fra Franskleiv opp til toppen.

Veltråkket vintersti fra nord

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Jan 2018

Finværet drar mot nord

Av Odd Tore Saugerud

Denne dagen opprant med sol, men yr.no spådde snø fra kl. 16:00. Her er skyene i ferd med å overta, og Oslogryta og fjorden ser nokså dystre ut. Mellom øyene er fjorden for det meste dekket av is. Color Line til Kiel ligger fortsatt ved kai, tre kvarter etter normal avgangstid.

09 Jan 2018

Jordet Kjerkebråtan

Av Odd Tore Saugerud

I Tanumskogen ligger det to jorder, Øst-Kølabånn midt på Tanumåsen, se bilde nr. 24669, og rett syd for kirken Kjerkebråtan, som dette bildet viser. Her har allerede solen begynt å bli gyllen, og det er litt av en halo midt i bildet.

09 Jan 2018

Tanum kirke i vinterskrud

Av Odd Tore Saugerud

Det er ikke hvert år det er så fine vinteromgivelser rundt Tanum kirke som nå. Dette skyldes nok kombinasjonen av kulde og tåke og nordatrekk fra snøkanonene i Kirkerudbakken.