Tåketeppe over Enli-Isiområdet

En time etter at bilde nr. 28559 ble tatt, hadde solen gått ned, og tåketeppet trukket inn i dalene i Vestre Bærum, hvor det bølget frem og tilbake. Her ser vi fra paragliderstartstedet ut over jorder og skog mot sydvest, med Enli gård til høyre for den store furua i forgrunnen, og sydenden av Isi gård helt i høyre bildekant. I øvre venstre hjørne Skuibakken. Tilbake ved Gommerudbanen var tåka så tykk at bussene satte på varselblink når de stoppet på holdeplassene.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Jan 2018

Gyllen tåke over Tanumplatået

Av Odd Tore Saugerud

Pent vær, men tåke over Oslofjorden og lavlandet rundt denne. Fra paragliderstartstedet ved Solfjellstua var det denne ettermiddagen fin utsikt over Tanumplatået, hvor tåka kom og gikk. Her var det bare Ringigårdene som stakk opp av det gylne tåkehavet.

27 Jan 2018

Fotgjengere i vintermarka

Av Tom Ingebrigtsen

Enkelte foretrekker å gå på beina selv om snøen ligger dyp. Mange steder ser man at sommerstiene er i bruk hele vinteren, som her ved Kjulstjern.

27 Jan 2018

Klar for tur

Av Eyvind Wang

Fotografen tok skibussen til Mylla i dag, sammen med mange forventningsfulle og blide skiløpere. Nok en gang innfrir både Marka og Skiforeningen. Rett etter uvær med masse rydding av brukne trær og rusk og rask, serveres det fantastiske løyper i Nordmarka, Krokskogen og Vestmarka. Ikke minst preppen fra Solli via Bergsmarka til Asker. Aldri vært bedre! Tusen takk! Bildet er fra Ølja. Ganske tidlig på turen, og god motivasjon for resten av dagen.