Mot sola

Dagen ble gradvis finere i Nordmarka, og de som dro ut etter kl. 14 ble belønnet med blå himmel. Men stemningsfullt var det også for oss som var litt tidligere i gang. Det lette skydekket slapp gjennom litt sol mellom snøbygene. Bildet er tatt ved Gunnarskulp nord for Trehørningen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Feb 2018

Obs! Gå forsiktig!

Av Trond Bøås

Bildet er tatt i løypa mellom Nordre Krokvann og Morterudkoia.

25 Feb 2018

Lønnsom avstikker til Heikampen

Av Nina Didriksen

Det er skiltet til utsiktspunktet på Heikampen, og har du først klatret opp alle høydemeterne fra nord eller sør, orker du de få hundre meterne bort. Her vinker vi farvel til stikrysset i det vakre ettermiddagslyset, og med en ekstra genser og tykke hansker er vi rustet til den lange bakken ned til Sørkedalen i alle kuldegradene. Dagen gjennom Marka var fantastisk, med varmende sol og likevel atskillige kuldegrader og tørrsnøføre.

25 Feb 2018

Folksomt på Heikampen

Av Nina Didriksen

Turen til Heikampen betyr mange høydemeter opp i smale spor, enten du kommer fra nord eller sør. Men det er verdt turen, for utsikten er storslått. Her skimtes lavlandet i Sørkedalen som en hvit stripe i bakgrunnen, deretter Bogstadvannet og Oslofjorden. Det er forresten fint å gå tur mellom de to sistnevnte, da går du langs Lysakerelva, men det kan vente til våren.