Hogst i Maridalen

Det er hugget store mengder trær og blitt litt lysere bortenfor skiløypa midt i Maridalen. I bakgrunnen strekker Barlindåsen seg mot høyre og Merrahaugen/Torkilstuhøgda sees litt til venstre for midten.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Mar 2018

Treningsstudio

Av Eyvind Wang

Christian Cleve-Hansen var ute og la siste finsih på formen før Skøytebirken neste helg. Bedre og penere treningsstudio enn Vestmarka finner man ikke for tiden. Bildet tatt i nærheten av Grønland.

08 Mar 2018

Kveld ved Skjennungstua

Av Odd Stiansen

Selv om skiene står utenfor Skjennungsbua, befinner eieren seg i Skjennungstua, som for anledningen var kveldsåpen. Neste sjansen til å oppleve dette er torsdagene 15. og 22. mars når hytta er åpen 11:30-20:30. Og hvis du lurer på om skjermen din har fått sprekker, kan du slappe av - det er snøen som dalte nesten vannrett, som du ser i forgrunnen.

08 Mar 2018

Kveldsåpent på Skjennungstua

Av Odd Stiansen

En kveldsåpen Skjennungstue er ikke noe man opplever hver dag, men denne vinteren har fotografen hatt gleden av å oppleve dette både i vinterferien og nå sist torsdag. Neste muligheter er torsdagene 15. og 22. mars når hytta er åpen fra 11:30-20:30. Her er det bare å løpe og kjøpe - hønsesuppen kan virkelig anbefales, og en kaffe foran peisen er ingen dårlig dessert.