Langløp er gøy

Så blid er man når sola skinner, føret er perfekt og man ennå har 2-3 mil å kose seg med av det 100 km lange rennet Nordmarka Rundt. Lørdag gikk den femte og siste utgaven av rennet av stabelen. Thorkild Gundersen har arrangert, og selv gått, dette høyst uoffisielle rennet hvert år. I år stilte 102 til start, og de aller fleste smilte bredt hele veien. En drøm gjennom perfekte forhold og løyper. Bildet er tatt ved Svarten.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Mar 2018

Strøkne spor forbi Butlerhytta

Av Line Mork

Lørdag gikk femte og siste utgave av Nordmarka Rundt av stabelen. Thorkild Gundersen har arrangert, og selv gått, dette høyst uoffisielle rennet hvert år. I år stilte 102 til start - og for en dag det ble i Marka! Om man ikke var klar over hvilket fantastisk løypenett vi har, ble i alle fall fotografen mer og mer ydmyk. 100 km er bare en bitteliten del. Vi bøyer oss i snøen!

11 Mar 2018

På tur i snøføyka

Av Eivind Molde

Friskt og fint ute i dag, skikkelig vinter i lavlandet her i Follo. Et par minusgrader, rikelig med snø - og mer er på vei ned denne ettermiddagen. Mann og hund trosser tungt snøfall, og drar ut på tur fra Randem skog i Vestby.

11 Mar 2018

Over Beverdalsbekken

Av Eivind Molde

Follo preges ikke akkurat av store vassdrag. Men noen bekker og elver må krysses også her - som Beverdalsbekken ved Stubberud.