Ankomst for Nordmarka rundt på Sognsvann

Etter ti mil tur-retur Mylla kom deltagerne tilbake til Sognsvann.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Mar 2018

Hemmelig rom? Saftstasjon!

Av Line Mork

Lørdag gikk rennet Nordmarka Rundt av stabelen. Det er gratis og uten støtteapparat, men i denne lille bua ved Myllsdammen skjulte seg for anledningen 100 liter saft. Gull verdt for deltagerne, som her er litt under halvveis på de 100 kilometerne tur-retur Sognsvann.

10 Mar 2018

Langløp er gøy

Av Line Mork

Så blid er man når sola skinner, føret er perfekt og man ennå har 2-3 mil å kose seg med av det 100 km lange rennet Nordmarka Rundt. Lørdag gikk den femte og siste utgaven av rennet av stabelen. Thorkild Gundersen har arrangert, og selv gått, dette høyst uoffisielle rennet hvert år. I år stilte 102 til start, og de aller fleste smilte bredt hele veien. En drøm gjennom perfekte forhold og løyper. Bildet er tatt ved Svarten.

10 Mar 2018

Strøkne spor forbi Butlerhytta

Av Line Mork

Lørdag gikk femte og siste utgave av Nordmarka Rundt av stabelen. Thorkild Gundersen har arrangert, og selv gått, dette høyst uoffisielle rennet hvert år. I år stilte 102 til start - og for en dag det ble i Marka! Om man ikke var klar over hvilket fantastisk løypenett vi har, ble i alle fall fotografen mer og mer ydmyk. 100 km er bare en bitteliten del. Vi bøyer oss i snøen!