Blå utsikt mot Tyrifjorden

Oppe på Gyrihaugen (682 moh.) finner vi et av Markas aller beste utsiktspunkter. Fotografen tok seg opp hit fra Sollihøgda via Kleivstua, Retthelltjern og Migartjern, som vi ser litt av nede til høyre på bildet. Scooterløypene var tipp-topp, og selv om den siste stigningen er ganske krevende, ventet belønningen i form av et vidt skue. Her har en annen skiløper også funnet veien opp, og kan konstatereat det ver en blålig dis over Tyrifjorden.

Blå utsikt mot Tyrifjorden

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Mar 2018

I nypreppede spor

Av Erik Unneberg

Forholdene kunne knapt bli bedre enn her, mellom Løvlia og Ringsmyrene. Skiforeningen hadde akkurat finpusset løypene, og med solskinn og blåføre var det lite å klage på. Ingen ting, faktisk.

16 Mar 2018

Maksdag i scooterløypen

Av Erik Unneberg

Det mangler ikke på sne i scooterløypen fra Kleivstua til Gyrihaugen. Stavene på bildet er drøyt 1,5 meter lange, og det er ikke sikkert at de kom helt gjennom snelaget heller, da fotografen stakk dem ned. Bildet er tatt på Søndre Muggerudmyra mellom Lårviktjern og Skardtjern, i den nydelige løype 91. I dag var det fantastiske forhold på Krokskogen, med flott, kaldt vær.

16 Mar 2018

Lenge til golfsesong her

Av Ole H. Lien Andersen |

Fra løypene på Haga Golf en tidlig fredags morgen.