Bjørnsjøen med Kikutstua

Her ser vi løypa fra Kikutstua og ned til Bjørnsjøen. Den var det mange som benyttet seg av i dag. Bjørnsjøen er det siste av de fem vannene jeg gikk over i dag, på runden som startet med Østre Fyllingen. De andre vannene i runden var Vesle Sandungen, Store Sandungen og Hakkloa.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Apr 2018

Store Sandungen 1. april 2018

Av Lars Kristian Bjørløw

Fra Store Sandungen ser vi Sandungen gård og Løvenskiolds hytte der kronjuvelene ble gjemt aprildagene i 1940. Hytta er nok noe ombygget siden den gangen. Store Sandungen er vann nummer tre av fem i runden Østre Fyllingen - Vesle Sandungen - Store Sandungen - Hakkloa - Bjørnsjøen.

01 Apr 2018

Hakkloa gård

Av Lars Kristian Bjørløw

Det er ingen løypeskilt ned til Hakkloa, så man må se på mobilen, kart eller være kjent for å vite overgangenfra Store Sandungen til Hakkloa. Hakkloa er vann nummer fire av fem i runden Østre Fyllingen, Vesle Sandungen, Store Sandungen, Hakkloa og så til slutt Bjørnsjøen.

01 Apr 2018

Sukkertoppen øst for Knappa

Av Lars Kristian Bjørløw

Sukkertoppen øst for Knappa er uten navn, og har en høyde på 518 moh. Den ser man et langt stykke på veien nordover for Vestre Fyllingen mot Vesle Sandungen eller mot Langlia.