Brunost og syltetøy med krem er Kikutstua-varianten. Den fungerer veldig bra, og vaffelen er også satt stor pris på av en landslagsutøver som i år har hatt tid til å gå litt ekstra mye i Nordmarka.
TweetSnøen bærer brukbart utenfor preparerte spor, men med de varme dagene som er meldt fremover spørs det hvor lenge det holder. Her er fotografen på vei til en geocache et sted i nærheten av Grisputten i Lillomarka.
Idet formiddag var i ferd med å gå over til ettermiddag, var det blitt ganske løst i bakken ned fra Sørsetra. Det var likevel ganske gode forhold tilbake til Høymyr ved Sollihøgda, det varme været tatt i betraktning. Ved Høymyr var det 15 varmegrader på ettermiddagen.
Med solskinn og høy temperatur var det svært behagelig å ferdes i Marka i dag. I løypene nordover fra Sollihøgda var det dessuten rikelig med sne, og gliden var faktisk ikke så verst heller. Inne ved Sørsetra kunne man trekke assosiasjoner til et sommerskisenter, og sesongen er fortsatt ikke over.