Skiføre helt fra Skoglund

Skiføret har holdt seg fra Skoglund, varmegrader og regn til tross. Det var i dag, 2. mai, skiføre i full bredde på veien opp fra Skoglund, selv om det var litt sug i sporet. Jeg kunne spenne på meg skiene ti meter fra E16. Det er mye sne i denne delen av Vestmarka, og jeg blir ikke overrasket om det blir skiløping her 17. mai.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Mai 2018

Sykkel + ski = sant

Av Jørgen Øverbye

Kombinasjonen av tørre skogsbilveier og skiføre er ikke så vanlig, da er ski på sykkel en fin løsning for å komme seg så nærme skiløypa som mulig.

02 Mai 2018

Fortsatt skiføre!

Av Jørgen Øverbye |

Selv om vi har gått inn i mai, er det fortsatt mange skimuligheter i Nordmarka. Undertegnede tok (el)sykkelen til Ullevålseter og gikk en fin runde om Tryvann og Aurtjern - litt myr og grus her og der, men absolutt brukbart.

10 Mar 2018

På oppdagelsesferd i Turtermarka

Av Nina Didriksen

Etter å ha fulgt løypa fra Øyungsdammen oppover Fagervannsåsen (løype nr. 1473), tok vi et sveip i den upreparerte løypa mot Fagervann (løype nr. 961) og gikk over vannet. Derfra gikk vi i løypefritt terreng, åpent og vakkert med utsikt mot Maridalen, til vi traff på hovedløypa igjen. På bildet var vi akkurat kommet ut i den preparerte traseen igjen, og som buksebaken på bildet antyder, foregikk "bushingen" i friske former. Moro!