Rolig junikveld ved Vestre Roligtjern

Vi er langt inne på Romeriksåsene, sørøst for Råsjøen. I kveld gikk ferden her for ni kjentmenn som skulle ta posten på høyde 530. Terrenget var flott og vilt, og lett å rote seg bort.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

02 Jun 2018

Some IRL

Av Nina Didriksen |

Eller "noen fra sosiale medier i virkeligheten". Disse to karene er for brukere av sosiale medier kjent under emneknaggen Oslomarkalove, og i helgen hadde vi gleden av å støte på dem i Markas indre, nærmere bestemt ved dammen i Pershusvann. Vi padlet kano, mens Ronny Oswold (t.v.) og Lars Lindland var på vei fra Grua til Maridalen med packraft. Og alle var enige om at det var en fin tur!

03 Jun 2018

Blir det en god bærhøst?

Av Line Mork |

Multeblomstringa er flott nå. Tro om høsten blir god? De som sikter seg inn mot kjentmannsposten ved Gråberghaugen i august, bør iallfall vurdere bærspann.

02 Jun 2018

Lørdagskveld med varmerekord og fugleliv i naturreservatet

Av Nina Didriksen |

Grensen for Katnosa-Spålen naturreservat går omtrent her i overgangen Buvann-Pershusvann. Her er flere fine steder å slå leir. Denne lørdagskvelden gikk over i en natt der to-tre orrfugler gjorde sitt for å forstyrre skjønnhetssøvnen (med selskap av en lom og mange mindre fugler da soloppgang nærmet seg). Bildet er tatt litt etter at solen gikk ned lørdag. Kollern skimtes i det fjerne. På grunn av skogbrannfaren er all bruk av åpen ild forbudt, inkludert primus, men vi overlevde fint på kald mat og varmtvann fra termos.