Det er servert!

Det ble både ørret og abbor til middag etter en vellykket fiskedag på Katnosa.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

10 Jun 2018

Nytt krigsminnesmerke avduket i Lier

Av Nina Didriksen |

I Toverudmarka i Sylling ble det søndag avduket et minnesmerke. Natt til 30. april 1940 styrtet et britisk bombefly som hadde vært på tokt mot Fornebu. Flyet ble truffet av luftvernild og styrtet ved Brennenga. Én mann omkom og ligger på den lokale kirkegården, mens fire reddet seg ut i fallskjerm og endte i tysk fangenskap. Historien har gått i glemmeboken, men er blitt oppfrisket av en geocacher, som også tok initiativ til minnesmerket over den falne soldaten. Tilstede var også familie av flymannskapet fra Irland og England, Liers ordfører og en stor gruppe interesserte. På bildet ser vi initiativtaker Bent Lønrusten til venstre. Denne og andre flystyrter i Oslomarka er for øvrig omtalt i denne NRK-artikkelsen: https://www.nrk.no/ostlandssendingen/xl/minst-tolv-fly-har-styrtet-i-oslomarka-1.13798369

09 Jun 2018

Fin badeplass ved Østernvann

Av Erik Unneberg |

Her er en av flere fine badeplasser ved Østernvanns sørside, og den var akkurat blitt ledig da bildet ble tatt. Vanntemperaturen var høy (22 grader, kanskje?), så det var ikke kaldt å være lenge uti.

09 Jun 2018

Langs Østernvann

Av Erik Unneberg

Nok en varm, fin dag ved Østernvann, med badeliv og solslikking. Det er flere fine rasteplasser langs vannet, spesielt på sørsiden, med fine svaberg. Man kommer seg lett frem til dem, på blåmerket sti.