Utsikt fra Storsteinsfjell mot Hørtekollen

Mot nord dominerer Hørtekollen med sin velkjente profil og stupene mot syd, 13 km unna. Over Brekkeåsen til høyre for denne er husene på Sollihøgda synlige 20 kilometer unna. Til høyre for disse gården Skogen. Kulen(e) i horisonten litt til venstre for Skogen er muligens Oppkuven (38 km unna), men kan også være Kampeknerten og Mørkreiåsen, som er noe nærmere.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

03 Okt 2018

Utsikt fra Storsteinsfjell mot Vardåsstupene

Av Odd Tore Saugerud

I går var det tett tåke og kortvarig sterkt snøfall på Utsikten på Storsteinsfjell, nær null sikt. I dag var det sol og klar høstluft, og mulighet til å se langt og skarpt. I sentrum på bildet mot øst er stupene på Vardåsen 14 kilometer unna. Foran stupene er noen av bygningene på Dikemark synlig, og bak først Nesodden, 27 kilometer, og bak den Tømmerås, 45 kilometer unna.

03 Okt 2018

Topp-post

Av Line Mork

Turorienteringsopplegget til Nydalen Skiklubb, Stifinneren, har i år en av sine tilleggsposter på høyden vest for Vinderenhøgda. Postene står ute to uker lengre enn før, til 15.oktober. Dermed kan man få en tur til dette flotte stedet øst for Kobberhaugene i høstferien. Hit går ingen stier.

03 Okt 2018

Flott høst ved Blankvann

Av Line Mork

Nordmaka varter opp med flotte høstfarger i høstferien, først uke i oktober.