Løype 275, Aurtjern - Langmyr er ennå ikke farbar

Denne løypa som er markert med «preparert tidligere» hos Føremeldingen, er ikke mulig å bruke verken opp eller ned uten en del utfordringer. Da må det komme en del mer snø og kjøres med maskin for at den skal bli bra. Folk jeg har møtt her, har vært ganske misfornøyde. Løypa er som alle andre mindre skogsløyper. For øvrig var det mange ute på ski 1. juledag på skogsbilveiene.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Des 2018

Ned mot avslutning ved Rikshospitalet og Gaustad

Av Lars Kristian Bjørløw

Løypa helt ned til Rikshospitalet og Gaustad er mulig å bruke, men man må være litt forsiktig og komme seg unna en del steiner og røtter. Noen som gikk på beina, mente jeg var en tøffing, men det var jo ikke riktig, heller litt dristig med hensyn til å få ødelagt skiene. Det er ikke så ofte man får kommet så langt ned til byen så tidlig i sesongen, så da utnyttet jeg det. I tillegg så får jeg med meg litt mer lys over hele Oslo i forhold til å avslutte lengre oppe.

25 Des 2018

Første juledag i Vestmarka

Av Erik Unneberg

På myrene sør for Mikkelsbonn var det hvitt og vinterlig første juledag, men det var plussgrader flere steder i Vestmarka. Der var det ikke snø på trærne.

25 Des 2018

Hvitt landskap

Av Erik Unneberg

Det var store temperaturforskjeller i Marka i dag. Mildt i høyden, men flere kuldegrader i lavere områder. Her på myrene sørvest for Mikkelsbonn, like ved Bildet er tatt ved Kalvemyrputten, var det tørrsnøføre.