Denne maskinen kunne gått i flere skift

Skiløpere håper at maskinen ved Sognsvann kommer seg ut igjen så kjapt som mulig, selv om den har vært nesten overalt i dag. Ute i løypa er det ikke så lett å legge merke til det. Men med denne snøen så blir forholdene veldig bra når været har roet seg.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Feb 2019

Snøvær på Frognerseteren stasjon

Av Lars Kristian Bjørløw

Den første t-banen opp til Frognerseteren stasjon kom dit i dag litt etter kl. 16. Da hadde det vært strømstans hele dagen. Jeg var med i det første vognsettet som kunne kjøre helt opp, men det stanset noen hundre meter før holdeplassen, og måtte kjøre tilbake til Voksenkollen pga. for mye snø i sporet. Da tok føreren fart og raste gjennom snøfonna og opp til stasjonen, til jubel og klapping i fra alle i vognene.

01 Feb 2019

Dyp nysnø mot Steinbutjern

Av Torgeir Stenstad

Snø og vind gjorde at det var tungt å gå i dag uten spor. Det ble en alternativ rute på Uglaveien, der det var greit å ta seg frem.

01 Feb 2019

Bil i løypa

Av Nina Didriksen

Underveis fra Svingerud mot Mo gård krysser løypa bilveien, eller er det omvendt? Veien heter Jørgen Moes vei, ikke så rart, når Mo gård var dikteren og prestens barndomshjem. Følger du veien i retning mot venstre på bildet, kommer du til den lokale gjenbruksstasjonen. Pilegrimsleden fra Oslo over Ringerike og videre, Gudbrandsdalsleden, er skiltet delvis parallelt med skiløypa.