Vanskelig å skøyte i løypa inn mot Nordmarkskapellet

På Føremeldingen her på nettsiden var alle løyper grønne, men i løpet av dagen hadde alt snødd igjen, så forholdene for skøyting var ganske dårlige. Frem til vinden løyer og det snør litt mindre, har skiløpere følelsen av å gå på fjellet, spesielt i åpent landskap og i høyden. Bildet er tatt like etter Bjordammen.

Vanskelig å skøyte i løypa inn mot Nordmarkskapellet

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Feb 2019

Denne maskinen kunne gått i flere skift

Av Lars Kristian Bjørløw |

Skiløpere håper at maskinen ved Sognsvann kommer seg ut igjen så kjapt som mulig, selv om den har vært nesten overalt i dag. Ute i løypa er det ikke så lett å legge merke til det. Men med denne snøen så blir forholdene veldig bra når været har roet seg.

01 Feb 2019

Snøvær på Frognerseteren stasjon

Av Lars Kristian Bjørløw

Den første t-banen opp til Frognerseteren stasjon kom dit i dag litt etter kl. 16. Da hadde det vært strømstans hele dagen. Jeg var med i det første vognsettet som kunne kjøre helt opp, men det stanset noen hundre meter før holdeplassen, og måtte kjøre tilbake til Voksenkollen pga. for mye snø i sporet. Da tok føreren fart og raste gjennom snøfonna og opp til stasjonen, til jubel og klapping i fra alle i vognene.

01 Feb 2019

Dyp nysnø mot Steinbutjern

Av Torgeir Stenstad

Snø og vind gjorde at det var tungt å gå i dag uten spor. Det ble en alternativ rute på Uglaveien, der det var greit å ta seg frem.