Appelsinhaugen har nå fått termometer

Etter å ha sett på termometeret på Skjennungsmyra forrige lørdag morgen (se bilde nr. 30646), trodde jeg at det også fantes et på Appelsinhaugen. Det stemte ikke (se bilde nr. 30656), så derfor satte jeg opp et der i dag. Det samme gjorde jeg på Glåmene. Det var mine bidrag til Nordmarka, mens andre gikk Holmenkollmarsjen. - Veldig bra, sa noen Markatravere jeg snakket med. Alt må ikke være digitalt, og så slipper man å ta opp mobilen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

09 Feb 2019

Nytt termometer på Glåmene

Av Lars Kristian Bjørløw

Etter å ha sett på termometeret på Skjennungsmyra forrige lørdag morgen (se bilde nr. 30646), trodde jeg at det også fantes et på Glåmene. Det stemte ikke, så derfor satte jeg opp et der i dag. Det samme gjorde jeg på Appelsinhaugen. Det var mine bidrag til Nordmarka, mens andre gikk Holmenkollmarsjen. - Veldig bra, sa noen Markatravere jeg snakket med. Alt må ikke være digitalt, og så slipper man å ta opp mobilen.

09 Feb 2019

Småutfordringer i løypa

Av Nina Didriksen

Lørdagen opprant med regn, yr, tåke og plussgrader - som meldt. Sør i Nordmarka var det helt greie skiforhold. Dette var den eneste vanndammen vi så, akkurat der løypa passerer Tryvannsgrana.

09 Feb 2019

Flotte forhold, til tross for mildvær

Av Erik Unneberg

Termometeret viste +2 °C på Høymyr, men Skiforeningen hadde preppet hovedløypene inn til Kleivstua. Det var veldig fine forhold, spesielt hvis man, som fotografen, hadde zeroski. Felleski ville også fungert bra i dag. Bildet er tatt i Toresplassløypa.