Sola går ned på Krokskogen

Det er magisk å plukke multer på kvelden, når den verste varmen har gitt seg, og sola går ned slik at bare halve skogen har lys. Manglet bare en elg.

Sola går ned på Krokskogen

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

26 Jul 2019

Gyrihaugen sett fra syd

Av Morten Synstelien

Gurihaugen er et fjell på et fjell. Mange blir litt forbauset over at Gyrihaugen ikke ligger rett ved kanten, og de at må gå lenger. Står du ved Kleivstua på veien til hytta til Hornemann, ser du Gyrihaugen veldig bra.

27 Jul 2019

Kroksund sett fra Slettøya

Av Morten Synstelien

Ved Sundvolden ligger Sundøya, med en flott bru over til Slettøya. Under brua kan du velge om du vil sykle over Gjesvold på grusveien eller på asfalt langs fjorden. Du slipper da å krysse E16, som har mye trafikk. Grusveien over Gjesvold er rolig og fin. Svinger du innom vanntårnet, kan du besøke gapahuken der også. Bildet er tatt fra Slettøya.

26 Jul 2019

Sherpaer i arbeid i Kleiva

Av Morten Synstelien

Det pågår arbeider i øvre del av Krokkleiva. Sherpaer bygger med stein. Kleiva skal settes tilbake slik den var i 1805. Det er litt rotete her nå, men det blir topp når arbeidet er ferdig. Selve kleiva er stengt nå i noen uker, men du kan gå via Nordkleiva om du må opp til Kleivstua. Viktig at de som holder på med arbeidet, får jobbe i fred. Gleder meg til det blir ferdig. Blir enda bedre å kjøre ned med snowracer, selv med lite snø!