Gapahuken ovenfor Sundvollen Oppvekstsenter

Det er en flott gapahuk i bakken opp mot Kongens utsikt. Den ligger ikke langt unna turveien til Nes, men syns ikke fra stien. Ikke noe ved eller do her, vann hentes i Kleivbekken ikke langt unna.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

06 Nov 2017

Sol over tåka i Hole

Av Morten Synstelien

Rett under Gygra på Dronningveien er det en liten møteplass for biler. Det er en spesielt tykk kjetting som gjerde, og en hvit radarreflektor på stedet. Her er det fint å se ut mot Holsfjorden og Storøya til vanlig. Innspilling av den berømte biltuskytingsscenen i "Hodejegerne" ble utført akkurat her i Dronningveien. Men denne dagen var det akkurat nok til å få hodet over tåka. Grøndokka ligger rett under, skjult i tåka.

06 Nov 2017

Høst, og Holebygda ligger i tåka

Av Morten Synstelien

Hver høst ligger Holebygda i tykk tåke. Men det er et webkamera i forbindelsen med værstasjon som paraglider-folket bruker. Den ligger på nettsiden https://holfuy.com/no/weather/395. Da er det lett å se om det er klarvær på toppen, bare 5-10 minutter her gjør godt for sjelen. Kongens utsikt ligger rett fram, like bak.

06 Sep 2019

Mange muligheter på Losby

Av Nina Didriksen

Skiltene viser forskjellige turmål enten du går, sykler eller går på ski. Siste tilskudd er Fiskelaushytta, som er åpnet av DNT/Lørenskog turlag.