Isen er dårlig ved Lemostangen

Isen er bestandig svak her ved Rytterakertangen, og det er ofte åpne råker. Helt normalt at isen legger seg og går opp fire til fem ganger i løpet av vinteren. Vi ser Storøya og Purkøya, som går i ett med Storøya. Sol og fine forhold i dag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Feb 2019

Åpne råker i isen på Sælabunn

Av Morten Synstelien

Syd- og nordvendte spisser har alltid svak is, her er det åpne råker like ved land. Vi ser Finnemarka og begge Svartøyene. Bønsnes til høyre.

16 Feb 2019

Perfekt sted for en rast

Av Morten Synstelien |

Har du nødvendig kompetanse, rett utstyr, ei sitteplate og en termos med kaffe - Ja da kan du oppleve dette. Sola varmer, og isen er OK. Rytterakertangen rett frem, og ryggen på Krokskogen i bakgrunnen. På denne turen møtte jeg ikke en sjel, til tross for nesten drømmeforhold. Siden isen er svak eller borte rundt tangen, er turskøyter med fjellskibindinger utrolig fint. Bare å klipse av skøytene og gå over Rytteragertangen på det tynneste, for så å fortsette turen.

26 Des 2001

En ruin med gapahuk

Av Odd Tore Saugerud

Det er flere godt synlige ruiner etter bygninger på tangen hvor Huldreheim ligger. Ruinen på bilde nr. 32015 var kjentmannspost i perioden 2000 – 2002, og da var det også satt opp en gapahuk på en av de andre ruinene. Den har ikke overlevd til nå (2019).