Snøvær over Storflåtan gård

De fleste vinterbilder av gården er fra isen og løypa der, men her gikk vi på veien. Det har snødd mye, og mer snø kommer. Et gammelt uttrykk sier det kan snø mye i mars, og det stemte dette året. Taka må være måkt, for det er mye mer snø i terrenget. Vi ser sydover mot Gråberget og i retning Løvlia. Ikke mange ute i Marka på slike dager, men det har sin egen sjarm. Stille og rolig, til og med det meste av flystøyen blir borte i snøværet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Mar 2019

Åboråsen sett fra vest

Av Morten Synstelien

Fra toppen av lysløypa på Kleivstua ser du Åboråsen fra vest. Det har blitt hogd en del i området, så utsikten er blitt bedre.

12 Jan 2015

Løypearbeid i Holebygda

Av Morten Synstelien |

Pakking av såle på Sørum, Mo gård i bakgrunnen. Vi har fått låne rulla på Ringkollen fra Skiforeningen, og har byttet aksel på den. Men rulla kan vi pakke snøen slik at vi får en liten slåle, og ikke minst så blir det et trau som fyller seg med snø om det er blittelitte granne vind. Et år reddet Ragnar sesongen med å kjøre rundt og rundt på Røyse en hel søndag, og fikk pakket litt og litt for hver runde. Vi lærte mye av det han der gjorde.

18 Mar 2018

Trolsk stemning i scooterløypa

Av Morten Synstelien

Litt trolsk stemning i denne løypa fra Katnosa og over åsen til Spålen. Gammel skog og litt krevende å gå med pulk. Dagens beste kommentar «pulken veier sikkert 100 kg og han går minst 4 mil om dagen». Den skal jeg leve lenge på. Men jeg kom da ned til Finnerudseter med både armer og bein i behold. En liten perle i Marka.