Lurt å velge rett teltplass ved Gagnumseter

Det har vært et massivt regnvær av dimensjoner, se bilde nr. 31817. Har måttet søke ly under regnværet. Kanskje lurt, for her er den flateste og beste teltplassen på stedet. De enorme regnskurene som kommer nå, blir mer og mer tropiske. Lyn og svært mye nedbør på kort tid.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

22 Mai 2019

Høsttåke i mai

Av Morten Synstelien

Nok en dag med regn og tåke, klamt vær. Det er 22. mai, men føles som høst. Men furupollen sladrer om at det er våren. Dag 21 og siste dag på turen min fra Østfold, planen er å komme meg til Løvlia og derfra hjem til Sundvollen. Kroppen og beina er nesten like fine etter å ha gått hver dag i 20 dager! Litt unntak av leggene og underarmene etter gårsdagen. Det å gå i mange kilometer og ikke vite om du detter gjennom snøen, eller mark som er halvtæla, gjør at jeg spenner kroppen for hvert skritt. Men slik er Marka, spesielt etter en mai som har vært temmelig kald.

31 Jul 2019

Rast ved Åbortjern

Av Karl J. Gurandsrud

To unge vandrere ved idyllisk rasteplass.

26 Aug 2006

Spindelvev over og under vann

Av Odd Tore Saugerud

Det er et yrende og stikkende insektliv på Semsmåsan, og det er mat for mange edderkopper. Nett etter hjulspinnere finnes i mange av trærne på myra, og noen prøver også lykken lengre ned. Her er det en som har prøvd seg helt på bakkenivå, og som fikk nettet sitt delvis oversvømmet etter en heller fuktig natt. Dette var ikke det eneste nettet som var delvis under vann, men det var ikke mulig å finne nettenes eiere.