Forbausende mye snø i løypetrasen

Det er mye snø i dette området, hadde nesten regnet med å se Tom Stensaker her. Det var betydelig mer snø her enn det er på bilde nr. 31441 tatt bare et par dager senere, litt lenger vest om jeg kjenner meg korrekt igjen. Ikke veldig gøy å gå på en såle, hul lyd mange steder, smelter fra alle sider. Plumpet gjennom flere ganger. Ski eller truger hadde vært det beste her.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

21 Mai 2019

Oppklarning ved Skamræk

Av Morten Synstelien

Der Nordre Heggelivann og Skamræk møtes ved Gangnumseter, er det et flott sted å raste eller slå opp telt. Uværet som var tropisk i karakter, har passert, og jeg står på brua og ser nordover og tvers over Skamræk. Det har vært den kaldeste mai i mans minne, og løvtrærne her springer ut, men fortsatt mye igjen.

21 Mai 2019

Telting midt i løypa

Av Morten Synstelien

Her ser du krysset hvor løype 1211 og løype 999 går. Det er fint med lite telt, trenger ikke store plassen, og det har vært et massivt regnvær av dimensjoner. Her er det i det minste en kul å ligge på om det kommer mer regn. Nordre Heggelivann i bakgrunnen.

21 Mai 2019

Lurt å velge rett teltplass ved Gagnumseter

Av Morten Synstelien

Det har vært et massivt regnvær av dimensjoner, se bilde nr. 31817. Har måttet søke ly under regnværet. Kanskje lurt, for her er den flateste og beste teltplassen på stedet. De enorme regnskurene som kommer nå, blir mer og mer tropiske. Lyn og svært mye nedbør på kort tid.