Helt magisk dag på turskøyter

Det er supre forhold i Marka for tiden! For oss på skøyter.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Des 2005

Gavlveggen med vindu år 2005

Av Odd Tore Saugerud

Også bildet av gavlveggen fra 2005 antyder at hytta ganske nylig hadde vært i bruk. På hylla sto det fortsatt en tørkerull, enda en nisselykt og flasker. Vinduet manglet allerede da, men det kan ha vært av klar plastfolie. Vinduet på langveggen var dekket av en fiberplate. Hytta var fuget, i alle fall delvis, med ekspanderende fugeskum.

11 Des 2005

Interiøret sett mot inngangspartiet år 2005

Av Odd Tore Saugerud

Hytta på bilde nr. 33419 dokumenterte jeg i 2005 for første gang med bilder. Den gangen kunne det se ut som den nylig hadde vært i bruk, med moderne kunst på veggen, nisselykt og oppvaskmiddel. Foran døra var det et forheng av en utbrukt postsekk, og dørmatta var på plass.

23 Jan 2020

Interiøret sett fra inngangsdøra år 2020

Av Odd Tore Saugerud

Ovnen er viktig i ei så gisten hytte som denne. Den er nokså spesiell, nemlig en kamin med ribber for effektiv varmeoverføring, men hvor innrammingen er fjernet. Det må ha vært litt av en jobb å bære den opp til hytta! Taket er av ikke UV-stabilisert presenning, men heldigvis av bølgeblikk rundt pipa. Luken ved ovnen er til det utvendige vedlageret. Bilde nr. 33424 viser gavlveggen med vindu i desember 2005.