På toppen av Dæhlieløypa

Dæhlieløypa går fra nordsiden av Bertnessjøen til Trasletjernet. De første kilometerne er stort sett en eneste oppoverbakke, før det flater ut. Her er vi nær toppen av bakken, ca. 510 moh. Terrenget er vakkert her i solskinnet, og med litt skarpt føre var det påskestemning i dag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Feb 2020

Fine forhold fra Mylla

Av Tom Ingebrigtsen

Fint, men litt hardt på veien langs Mylla i dag. Fra Trantjern var det nyfreste spor til Tverrsjøen og videre sørover til Spålen.

19 Feb 2020

Tysbast i blomst 19. februar 2020

Av Odd Tore Saugerud |

I Dæliskogen er det rekordtidlig vår i år. Både blåveis og tysbast er i blomst, men blåveisen er kortstilket og knapt over løvdekket. På tysbasten begynte knoppene å briste allerede for en uke siden, og nå var blomstene nesten helt utviklet. Flittige edderkopper hadde nå laget sitt spinn mellom dem, godt synlig på originalbildet og også i fakrisk størrelse på det som er sendt inn til Markadatabasen.

18 Feb 2020

Flott dag på Østernvann

Av Morten Synstelien |

Østernvann er et svært populært vann. Om sommeren er det flott å rast og å bade her. Vinterstid går det skiløyper over vannet og videre innover i Bærumsmarka. Men ikke nå. Vannet er imidlertid islagt, og med riktig kunnskap og sikkerhetsutstyr var denne flotte februardagen velegnet til en skøytetur.