Råsjøstua i ettermiddagssol

Etter en fin runde i Romeriksåsene kom vi frem til Råsjøstua, som lå badet i lav februarsol. Sammenlignet med andre steder i Marka var forholdene ganske bra, men litt hardt og isete noen steder.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Feb 2020

På toppen av Dæhlieløypa

Av Erik Unneberg

Dæhlieløypa går fra nordsiden av Bertnessjøen til Trasletjernet. De første kilometerne er stort sett en eneste oppoverbakke, før det flater ut. Her er vi nær toppen av bakken, ca. 510 moh. Terrenget er vakkert her i solskinnet, og med litt skarpt føre var det påskestemning i dag.

19 Feb 2020

Fine forhold fra Mylla

Av Tom Ingebrigtsen

Fint, men litt hardt på veien langs Mylla i dag. Fra Trantjern var det nyfreste spor til Tverrsjøen og videre sørover til Spålen.

19 Feb 2020

Tysbast i blomst 19. februar 2020

Av Odd Tore Saugerud |

I Dæliskogen er det rekordtidlig vår i år. Både blåveis og tysbast er i blomst, men blåveisen er kortstilket og knapt over løvdekket. På tysbasten begynte knoppene å briste allerede for en uke siden, og nå var blomstene nesten helt utviklet. Flittige edderkopper hadde nå laget sitt spinn mellom dem, godt synlig på originalbildet og også i fakrisk størrelse på det som er sendt inn til Markadatabasen.