Bål og ostesmørbrød

Mars er flott, med varme, sol og lyse dager. I dag ble det trugetur til Bønnerudtjern. Det ble en pause med bål, kaffe og ostesmørbrød på vestsiden av tjernet. Bare kos. Utrolig mye spor etter elg i området.

Bål og ostesmørbrød

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Mar 2020

Trugetur til Bønnerudtjern

Av Morten Synstelien

Nysnøen som kom på Kleiva, har hjulpet på skiføret. Men inni skogen, utenom løypene, var truger tingen. Ni plussgrader ved Bønnerudtjern i dag. Bildet er tatt litt vest for tjernet.

11 Mar 2020

Føremelding fra Østmarka

Av Odd Tore Saugerud |

Deler av siste snøfall ligger fortsatt i terrenget i åpne og skyggefulle områder, men ellers har telen gått i overflaten, og det er vått og gjørmete som her ved Katteputten. På åsryggene er det stor sett bart og ganske tørt, fint for fotturer.

11 Mar 2020

En kluns av murt gråstein

Av Odd Tore Saugerud |

På toppen av åsryggen nord for stedet der bilde nr. 33913 ble tatt, ligger denne oppmurte klunsen av gråstein. Det er et krigsminne fra den tiden tyskerne rekvirerte Østmarksetra, og den tyske marinestaben holdt til der. Dette er er fundamentet til en kraftig radioantenne for kommunikasjon med andre staber. På sydsiden er det et stort rør ned til den to-etasjes bunkeren i åsen under setra, og på toppen er det fortsatt to rør som vel har inneholdt kablene til antennen.