Vårlig i Lierdalen

I dag var det godt utsyn mot Lierdalen fra Vestergyllen. Ingen tvil om at vinteren er i ferd med å slippe taket der.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Mar 2020

Kunstsnøen berger skiføret i Kollen

Av Odd Stiansen

Koronasituasjonen gjør det lite fristende å ta T-banen for tiden, og for de som bor nær Holmenkollbakken, er det da greit å kunne starte skituren i Holmenkollanlegget. Villsnøen er borte i dette området, men løypene med kunstsnø var i god stand i dag. Nærmere Frognerseteren, hvor det ikke var noen kunstsnøsåle, var det rimelig tynt snølag noen steder, men fullt mulig å gå oppover. Fra Frognerseteren og videre innover var det bedre dekning av villsnø.

14 Mar 2020

Nytt regime på Skjennungstua

Av Odd Stiansen

Koronaviruset har ikke stengt Skjennungstua ennå (i alle fall ikke pr. 14. mars), men opplegget som ventet gjestene, var litt annerledes enn vanlig. Det var slutt på selvbetjening i disken, og alle gjestene måte sitte ute. Selv om det var en del skiløpere å se, var de ikke flere enn at det var lett å holde forskriftsmessig avstand.

14 Mar 2020

Noen har rappet termometeret på Glåmene

Av Lars Kristian Bjørløw

Utrolig nok så har noen nå rappet termometeret på Glåmene som jeg satt opp sist vinter, se bilde nr. 30749. Det kostet ikke mye i en billigbutikk, men at noen kan rive de ned og ta det med seg? Det er nok snø i løypene ned til Østre Fyllingen, bortsett fra over bekken ved Smedmyra. Allikevel er hovedløypa til Kikutstua bedre enn her over Glåmene.