Brekkedalen tviholder på løypene

Det begynner å bli temmelig isete opp fra Skoglund, i alle fall de første 600 meterne. Men når man kommer litt opp i Brekkedalen, blir forholdene mye bedre. Her er det ikke mange timene i døgnet solen slipper til (men fotografen var der på en tid det var strålende sol), og normalen er at det er skimuligheter her til begynnelsen av mai. Om det holder seg brukbart her så lenge denne sesongen, er vel lite trolig, men vi kan jo håpe. Eller skal vi be om et væromslag med kuldegrader og et par desimeter nysne?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Apr 2020

Våren vinner på Stovivollen

Av Erik Unneberg

Det var sammenhengende skiføre på Grønlandsveien fra Grønland til Stovivollen langfredag. Fotografen forsøkte seg ikke videre sørover mot Vestmarksetra, men antok at føret ned dit var en del dårligere, med mange bare partier. På Stovivollen var det i alle fall ingen tvil om at våren hadde overtatt for vinteren i det flotte påskeværet. Bildet er tatt med vidvinkelobjektiv, men ser du godt etter, vil du oppdage turgjengere som koste seg i solveggen på huset midt i bildet.

10 Apr 2020

Enkelte bare flekker i Sinnerdalen

Av Lars Kristian Bjørløw |

Her måtte man ut av dobbeltsporet og ut i terrenget. For øvrig fikk jeg ingen glede av nedoverbakkene, da det var altfor vått og ingen glid i påskesola.

09 Apr 2020

Mye snø i Kuvelia

Av Fredrik Gade

På Kuveliveien, øverst oppe i Oppkuvens nordhelling, ligger det fortsatt godt med snø. Skistaven er 160 cm lang. De nesten geologiske formasjonene i snøen oppsummerer vinteren 19/20, lag for lag. Her vil det være skimuligheter en god stund til.