Grurostua på Knabberud

Dette huset på Knabberud kan nok ha behov for litt restaurering, kan det se ut som. Fotografen er usikker på hva huset heter, men et kart sier Grorudstua, men det er nok ikke riktig. Odd Tore Saugerud antyder at Gurostua eller Gorostua er mer korrekt. Knabberud er ellers kjent for å være gården der Harriet Backer malte flere av sine kjente bilder. I bakkgrunnen til venstre i bildet ser vi Tjuvenborgen.

Grurostua på Knabberud

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

12 Apr 2020

Mange på tur i Kolsås-området i dag

Av Erik Unneberg

På alle stier på Kolsås og ved Dælivann møtte vi turglade folk i dag. Våren er for lengst kommet til dette flotte området, som er lett tilgjengelig for de fleste bæringer. Kun et islagt Sætertjern minnet litt om vinter, for ellers var det blåveis og fuglekvitter man la merke til. Bildet er tatt like ved Knabberud.

12 Apr 2020

Påskedag på Gråmagan

Av Erik Unneberg

Det var veldig stor utfart til Kolsås-området første påskedag. Fotografen har aldri sett så mange mennesker i dette området. Men så var da også turværet kjempefint, i tillegg til at de fleste ikke har kunnet reise bort i påsken. Bildet er tatt på Gråmagan, der man kunne beundre utsikten over et isfritt Dælivann, litt av Oslofjorden og deler av Bærum og Oslo.

11 Apr 2020

Så Jesus i påsken

Av Nina Didriksen

Ved Sandbakken sportsstue åpenbarte Jesus seg for turfolket som gikk forbi. I kiosken var det andre boller, i koronakorrekt avstand fra kundene.