Ved Burudvann 2. påskedag

Det ble en runde rundt Burudvann i ettermiddag, og gikk på vestsiden stien som går inntil vannet. Mye vind i dag, men hadde den i ryggen på denne strekningen. Fortsatt er vannet stort sett dekket av is, men den begynner å gå i oppløsning noen steder langs land.

Ved Burudvann 2. påskedag

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

09 Apr 2020

Lite kaffe- og pølsebål oppå snøen ved milorghytta Rolighet

Av Morten Synstelien

Gjør du det rett, holder bålet seg oppå snøen lenge nok til at du rekker å koke kaffe og steike pølser. Lar det brenne helt ut, blir bare aske igjen, og ingen ny bålplass. Kameralinsa lurer deg litt, vi sitter lenger unna hytta enn bildet viser. Flott restaurert celle, men ikke lett å finne. Truger er tingen, da er det bare 600 meter å gå fra skiløypa.

09 Apr 2020

Ujevnt trugeføre på Krokskogens kant

Av Morten Synstelien

Det er vår, brodder, truger, gå i råtten snø, og slik som her et stykke på barmark med truger. Kanten på Krokskogen er vindutsatt, så her forsvinner ofte snøen. Men å ta av og på trugene på disse feltene nytter ikke, i dag var snøen råtten også, så du måtte ha truger for å komme forbi neste felt. Det beste hadde vært om det hadde vært nattefrost og at skaren holdt på morgenen. Men på hjemveien er trugene gode å ha. Men går du med omhu, blir det ikke skader på trugene.

09 Apr 2020

Mye utfart til Kongens utsikt

Av Morten Synstelien

Skiløypesålen blir brukt helt ut her i bakken opp mot Kongens utsikt. Det må ha gått ufattelig mange her etter spora å dømme. Kleivstua utfartsparkering har vært nesten full, noe som er meget sjeldent i påsken. Bakken har har også blitt mye lettere å kjøre ned på ski etter at det ble hogd. Mer snø, mindre is og bedre oversikt.