Ned Fjordlinna mot Randsfjorden

Fjordlinna krever ikke mye av syklisten akkurat her. Det er bare å nyte utsikten på veg ned mot Randsfjorden.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

04 Aug 2020

Grunningen og to kirker i Tingelstad

Av Eivind Molde

Det er nok en stund igjen til det kan kjøres opp skiløype over Grunningen. Akkurat nå kan sommeridyllen oppleveles her. I bakgrunnen ser vi både den nye og den gamle Tingelstad kirke. Den nye ser vi mot venstre i bildet, mens den gamle, steinkirken St. Petri fra Middelalderen, kan ses i midten. Den ligger et godt stykke unna, oppe på Tingelstadhøgda, litt sør for Hadeland Folkemuseum.

04 Aug 2020

Løyper i alle retninger fra Tingelstad

Av Eivind Molde

På Tingelstad idrettsplass finner vi disse skiltene, som gjør det fristende å ta turen tilbake hit når snøen har falt og løypemaskinen er i gang. Det er et stort løypenett Tingelstad IF preparerer på denne delen av Hadeland. Det strekker seg fra Julibakka og Markafeltet i nord til Nymoen og Granavollen i sør. Det er også lysløype her, som vi ser. Litt etter Nymoen kommer man inn på løypenettet som Vestre Gran IL kjører.

04 Aug 2020

Ved Hilden

Av Eivind Molde

Hilden er et viktig knutepunkt når man er på sykkeltur gjennom kulturlandskapet rundt Sølvsberget på Hadeland. To veier kommer inn på Jorstadlinna her, nemlig Røysumlinna, som kommer inn fra venstre i bildet, og Helmeidvegen, som kommer fra motsatt retning i krysset rett rundt svingen.