Kveldsbad med ekte badeand ved Slettøya

Det har vært litt av et vær i dag. Alt fra overskyet, til meget kraftig regn og torden, til varmt og sol. Slettøya har kveldssol lenge, og der er det vanlig for mange å ta et kveldsbad her i Kroksund, som sundet mellom Slettøya og Sundøya faktisk heter. Her er det klarere vann som kommer fra Tyrifjorden, og det er flott utsikt til boligfeltet i Kroksund, Krokskogens rygg og Sundvollen. Den nærmeste øya heter Pålsøya, og der er det heldigvis ingen hytter. Anden på bildet er nok vant til å få noen godbiter, for den var ikke mye redd. Ulempen med Slettøya er at E16 ligger rett ved, så det er litt trafikkstøy, men for et raskt kveldsbad gjør det ikke noe. Det er en benk og ei søppelkasse her også, så hvis du sykler, passer det med en rast her.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

18 Aug 2020

Skyer bak Øyangen

Av Nina Didriksen |

Værvarselet bar bud om pent og varmt vær, med mulighet for ettermiddagsbyger. Disse skyene utgjorde ingen fare under båtturen på dette fine vannet.

18 Aug 2020

Øyhopping i Øyangen

Av Nina Didriksen |

Det var stille på Øyangen tirsdag, og fint med en padletur. Det er mange små øyer å utforske, og lunsjen ble inntatt på en av dem.

17 Aug 2020

Utsikt mot øst sett fra Korperudvegen

Av Morten Synstelien

Det var veldig lavt skydekke da jeg reiste hjemmefra, så det ble en disig start på dagen.