Siste og nest siste fase

November har meldt sin ankomst, og på Haga har golfspillerne avsluttet sesongen. Også trærne i dette kulturlandskapet forbereder seg på vinteren, slik vi ser på bildet. Treet til venstre er inne i sin siste fase når det gjelder blader, mens det til høyre fortsatt har igjen litt å kvitte seg med. Vi ser Gardlaushøgda i bakgrunnen. Forhåpentligvis blir det en fin skisesong på Haga denne vinteren.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

01 Nov 2020

Stubberud skogpark naturreservat

Av Erik Unneberg

Ved parkeringsplassen ved Haug skole finner vi dette opplysningsskiltet med informasjon om Stubberud skogpark naturreservat. Naturreservatet ble opprettet allerede i 1929, og det har vært strid om bevaringen av området blir ivaretatt hvis det blir sykkelvei gjennom området, som også omfatter Sauejordet. Navnet Stubberud stammer fra en husmannsplass som lå her frem til slutten av 1800-tallet.

01 Nov 2020

På gjørmete sti

Av Erik Unneberg

Det var mange ute i Bærumsmarka i dag, og også en del med joggesko på føttene. Her befinner vi oss på vestsiden av Sæterbekken rett ved Ankerveien, på stien som var temmelig gjørmete noen steder.

01 Nov 2020

God oversikt over Sæteren Gård

Av Erik Unneberg

Fra klatretårnet på Sæteren er det god utsikt. Dette bildet er tatt derfra, men det er mulig å komme enda noen meter høyere enn der fotografen stod.