Synkende sol på Øyungskollen

Etter en knakende kald skitur ble det en liten stopp ved Øyungsdammen. Solen er borte fra vannet, men lyser opp åssiden øst for vannet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Jan 2021

Kveld i løypekrysset ved Marimyr

Av Odd Stiansen

Ved løypekrysset på Marimyr blandet lyset fra flere hodelykter seg med månelyset like før første fullmåne i 2021. Løypene som ses, fører sydover mot Frønsvollsmyrene, og de små hvite prikkene er ikke støv på din PC-skjerm, men derimot stjerner på himmelen.

27 Jan 2021

På Frønsvollsmyrene i måneskinn

Av Odd Stiansen

Gnistrende føre, lite annet å gjøre og nå også fullmåne trekker mange skiløpere ut i Marka på kveldene i disse dager. Her på Frønsvollsmyrene gjorde det månelyste og åpne landskapet at man gjerne kunne spare batteriene på hodelykta inntil man kom inn i skogen igjen, og markeringslysene på Tryvannstårnet gjorde at man ikke trengte noen GPS for å skjønne omtrent hvor man var.

27 Jan 2021

Spor over Lyberget

Av Nina Didriksen

Lyberget ligger nordøst for Bjørnholt, og må ikke forveksles med Lyberga ved Fagervann. Vel verdt en avstikker, selv om det tar mye tid å «bushe» 300 meter på nestenbærende skare. Her på toppen møttes dype elgspor og grunne menneskespor.