Mikrobål på isen

Det er bålforbud på Rytterakertangen fordi berget på land er vernet , så da blir bålet på isen. Ikke store greiene, bare oppfyringsveden som ble brukt, og det holder til et ostesmørbrød. Ankommet på turskøyter fra Kroksund, mye ruglete is med snø på, men jeg gikk der bare på trass, siden jeg ikke hadde gått der denne sesongen. Skummel strekning, store forskjeller i isen, og den pleier å legge seg flere ganger i løpet av sesongen. Så vit hva du gjør om du skal ut på is, ikke minst på en så stor innsjø som Tyrifjorden.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Feb 2021

Helleren på Limovnstangen

Av Morten Synstelien |

Ikke store saken, men gir ly for både regn og vind fra nord. Ankommet på turskøyter! Ble mer pause og å nyte sola her i dag, enn å gå. Men du verden som du lader batteriene!

02 Feb 2021

Kald tur på isen

Av Nina Didriksen |

En iskald trekk fra nord gjorde returen fra Stryken mot Harestua sentrum tyngre og kaldere enn turen sørover. Det er fine skøyteforhold på isen, der ildsjeler lager én bane for skøyteløpere og én for de som går, sykler eller lignende.

02 Feb 2021

Hun kan gå på vannet!

Av Morten Synstelien |

Her står hun på tykk nok is, siden vannet har laget en slak skråkant. Men hun er erfaren, og har komplett utstyr. Resten av gjengen tester også isen.