Golf? Hvor er hullet?

Det blir nye vinkler på turskøyter, og vi begynte å diskutere om hvor utslaget og hullet var. Så det ble litt peking. Det er 5000 kroner i bonus for hole in one på dette hullet. Litt googling ga svaret, og vi står ved hull nr. 5 - Geitøysundet. Her blåser det ofte fra syd, og du må slå over åpent vann, hvis du er «djerv nok», for å treffe greenen. Vi peker mot hullet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Mar 2021

Råk mot Utøya

Av Gro Ofte Synstelien |

Vi følger råka bortover, men her er det for skummelt å passere, samt kraftig vind. Åpent vann på alle sider, bortsett fra her på nordsiden. Viderekommende-tur, og alle med riktig utstyr. Krokskogen oppe til venstre.

06 Mar 2021

Hva holder et isflak?

Av Morten Synstelien |

Vi er nøye med å holde avstand når vi går på turskøyter, men det gjelder ikke når vi står på hvert vårt isflak! Dette er bare for de med meget stor iskunnskap og rett utstyr. Men isen her ved Utvika er 10-12 cm tykk, så den bærer bra. Største faren er å begynne å seile, men her var vinden i vår favør.

07 Mar 2021

På vei til Grønlandsveien

Av Erik Unneberg

Det er skiføre fra første meter i løypene ut fra Vestmarksetra/Franskleiv. Det var det mange som hadde fått med seg, og løypene ble flittig benyttet hele dagen.