Flotte forhold ved Råbjørn!

Mange fornøyde skiløpere gledet seg over nysne, sol og kuldegrader og flotte forhold her inne ved Råbjørn på Romeriksåsen lørdag 22. januar 2005. Løypa fra Hakkim til Råsjøen og videre til Råbjørn var nærmest perfekt. Her en liten tur i dypsnøen ved Råbjørn før turen tilbake til hyggelig rast på Råsjøstua med elgpølse og solbærtoddy!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

22 Jan 2005

Gris i løypa!

Av Bjørn Forbord

Denne "friluftsgrisen" møtte vi i fint driv i løypa mellom Råsjøstua og Hakkim sist lørdag. En liten godbit hadde den ikke noe imot.

23 Jan 2005

Solbærsaft skal bli!

Av Eivind Molde

Varme boller, varmt drikke og hyggelig atmosfære - tre gode grunner til å stikke innom Heggelia på helgens skitur. Denne helgen er det Leif Kagge fra Skiforeningens Marka-tjeneste som har ansvar for serveringen. Gjester er det rikelig av, nå når forholdene er så fine i denne delen av Marka.

23 Jan 2005

Sofaprat på Heggelia

Av Eivind Molde

Heggelia er igjen blitt et samlingssted for folk på skitur. Nå når det er smått med snø flere andre steder i Marka, er det mange som har oppdaget at det er utmerkede forhold innover fra Skansebakken, enten man velger Gråseterveien og Heggelivannene, eller legger turen via Lysedammene. I begge tilfeller vil Heggelia kunne være et attraktivt mål for turen - her er det både mat og drikke og en fin ramme rundt en hyggelig passiar i sofakroken. Leif Kagge (til venstre) er helgens vert på Heggelia.