Blått - grått - blått - grønt - flott utsikt fra Holmenvika

Det var meget kald vind i fra nord. Men ikke ei sky, og flott utsikt over Holsfjorden, mot åsryggen opp mot Sollihøgda.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

22 Okt 2021

Årets siste «frivillige» bad?

Av Morten Synstelien |

Sønnen ville bade, så med 4-5 grader i lufta, ble det badetur til Steinsbystranda. Tradisjonen tro kastet jeg badetemperaturmåleren uti, lot være å kjenne på vannet og stupte uti. Ca. 8 grader i vannet, så det var ikke så ille å bade, vi badet 3-4 minutter. Men kaldt å komme opp. Så da var både kaffe og dunjakka gode å ha, for sola varmet ikke mye.

21 Okt 2021

Vestover fra Skuta

Av Erik Unneberg

Det var en flott ettermiddag i Bærumsmarka, og den høstlige utsikten vestover fra Skuta var det lite å klage på. Vi ser Østernvann til venstre i bildet, mens Oslofjorden ses til høyre. Holmenkollen finner vi litt til venstre for midten, og Ila fengsel og forvaringsanstalt til høyre. Etter snøfallet for to dager siden var det tørket godt opp på stiene, og hjortelusfluene var ikke å se.

21 Okt 2021

Utsikt fra Oppkuven mot Gaustatoppen

Av Odd Tore Saugerud

Værforholdene i det siste med snøvær og snø i høyden vestover skulle tilsi muligheter for et bilde av Gaustatoppen i hvitt bak en forgrunn av mørkere blåner. Som bildet viser, gikk det ikke slik, Gausta var også bar. Det er ikke uproblematisk å se Gausta fra tårnet på Oppkuven nå, fordi det vokser opp en gran midt i siktelinjen, og det er bare fri sikt fra den øverste stolpen i rekkverket i spiraltrappen opp på tårnet.