Snø i høyden!

Nedbøren i natt falt som snø i høyden, over ca. 400 moh. I formiddagstimene lå snøen fortsatt på for eksempel Ringkollen. Bildet er hentet fra Skiforeningens nettkamera.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Nov 2021

Frost hele dagen

Av Nina Didriksen

På parkeringsplassen på Jaklefoss holder isen gjennom dagen, selv om temperaturen steg fra litt under null til noen få plussgrader fredag og lørdag. Hva de to nye skiltstolpene er til, kan vi bare lure på. Kanskje det blir parkeringsavgift her? Ringkollbommen går jo over til ny betalingsløsning fra nyttår.

23 Okt 2021

Tynt islag på Migartjern

Av Nina Didriksen

Denne lørdagen var det frost i bakken mange steder nord i Marka. På Migartjern og andre putter og tjern ligger det et tynt lag is. Bildet er tatt fra Gyrihaugen.

21 Okt 2021

Krysset Breiliveien - Djupengropveien

Av Morten Synstelien

Dette krysset ligger i skyggen, og her var det snø i dag. Det er ny bomavgift for kjøring opp til Djupengrop, men du sparer mange høydemeter på å ta bilen til toppen. Piggdekk og 4wd er ingen ulempe her på vinteren. Bart nederst ved fjorden og snø på toppen. Det er heller ikke dumt å ha med et sett hurtigkjetting, for mellom Vikersund og Djupengrop treffer du ofte et felt med is.