En god, gammeldags skidag i Marka

Kulde og tørrsnø ga både knirkelyd i snøen og litt bitt i kinnene innover fra Skansebakken denne første onsdagen i 2022. Her er vi øverst i Dammyrdalen, der det var nesten folketomt. De aller fleste som var ute denne dagen, og dem var det en god del av, valgte traseen mot Heggelivannene i krysset ved Storebekkhytta. Terrengløypa videre nordover ble skuterkjørt mens fotografen var i området og er nå grønn på preppekartet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Jan 2022

Snø, slaps og overvann på Sælabunn

Av Morten Synstelien

Så på bildene fra webkamera på Kleivstua at det kunne være ny is her, men ser du nøye etter, ser du svaner på iskanten. Noen av de bader, meget dårlig tegn for is.

04 Jan 2022

Skiløypene på Vik står klare

Av Morten Synstelien

Sola er i ferd med å stå opp, og en inspeksjon av skiløypene etter gårdsdagen varme vind, måtte gjøres. Her har de ligget i le og var i bra stand. Vik skole rett frem, og Krokskogens rygg er alltid flott, pyntet med litt rosa skyer.

04 Jan 2022

Lav vintersol og brei brøyta skøytebane ved Steinsåsen

Av Morten Synstelien

Ved varmt vær fryser snøplogkanten til, så banen blir smalere og smalere utover vinteren. Trengs litt skraping, og de har en flott høvel til dette. Men det blir mange runder, og når de begynner, må de kjøre hele banen ferdig.