Magisk solnedgang ved tom T-banestasjon

Nok en flott solnedgang. Her i skiløypa ned mot Midtstuen T-banestasjon. Løypetraseen er endret her nå, tidligere var dette bilveien, men nå går bilene i den gamle løypetraseen litt lenger øst. Ikke noe poeng å løpe til T-banen, den har vært innstilt i flere dager på grunn av glatt skinnegang. Det går buss for bane lenger ned i området.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Jan 2022

Myk morgen over Ringerike

Av Nina Didriksen

Fremdeles er soloppgangene så sent på morgenen at en ikke trenger å stresse for å nyte dem. Denne utgaven ble sett fra kanten av Krokskogen i nærheten av Jaklefoss. Lengst bak til venstre sees Finnemarka, og også noen av de ulike armene på Tyrifjorden er synlige, med islagte Steinsfjorden nærmest, nede til venstre.

17 Jan 2022

Tiden for flotte solnedganger

Av Nina Didriksen

Det er mange spektakulære solnedganger nå. Dette var mandagsutgaven, sett fra et utsiktspunkt ved Jakleskrenten og der den islagte Steinsfjorden skinner som gull.

15 Jan 2022

Bratt, snø- og stiløst ned Jakleskrenten

Av Nina Didriksen |

Vi har ennå ikke funnet den ideelle traseen ned Jakleskrenten, men jobber med saken. Siste opptur var bedre, men så var det å finne igjen de mentale veipunktene. Uansett, dette er et spennende stykke natur med lite besøk. Her ser vi alltid ravn, og på denne turen fløy også musvåken tett forbi. Litt lenger ned går det noen blå- eller privatmerkede stier, de er lite brukt. I denne vestvendte lia forsvinner snøen fort i sol, vind og plussgrader. Tanken om en skitur ned i puddersnø er fremdeles fjern.