God oversikt fra Otertjernsveien

I dag var det lett å få øye på Tryvannstårnet. Nedenfor sees Sørkedalen. Otertjernsveien starter ved Lysedammene og slynger seg jevnt oppover åssiden mot Stuteskallen og Otertjernsåsene, og er et fint skialternativ hvis man vil ha en avstikker fra standardløypen fra Skansebakken til Oppkuvvann.

God oversikt fra Otertjernsveien

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Des 2005

Ikke perfekt redskap på stålis

Av Amund Rasten

På skikkelig stålis er ikke ski rette redskapen. Da vi kom borti ei buske langs land snurra vi rundt en hel runde før vi kunne fotsette rett fram. Begrunnelsen til å gå så nærme land var den svært varierende istykkelsen som maksimum var 5 cm tykk. Da er det best å være forsiktig. Et fotbad er av erfaring langt bedre enn et ordentlig bad, spesielt når det er ti kuldegrader, og vegen hjem er lang.

17 Des 2005

Lav sol og ny is

Av Amund Rasten

Isen på Råsjøen la seg i helgesvingen, og lørdag 17. desember var det ypperlige skøyteforhold for den som har sans for litt spenning i hverdagen. Istykkelsen varierte fra litt over 1 cm til 5cm, så her bør man passe seg!

18 Des 2005

Skispor på Råsjøen

Av Amund Rasten

Når det ikke er løyper, så må man lage dem selv. Isen på Råsjøen har ikke for vane å legge seg tidlig, og har lagt seg i løpet av de siste par-tre dagene. Istykkelsen varierte mellom 3 og 7 cm.