Ettermiddagshimmelen over Store Sandungen

Palmesøndag var det store variasjoner i været i løpet av dagen. Både regn, sludd, sne og sol kunne man oppleve. Men utpå ettermiddagen var det riktig så fint inne ved Store Sandungen med blå himmel i det månen begynte å vise seg (se øverst på bildet). Da bildet ble tatt hadde temperaturen begynt å krype nedover, og det dannet seg dis over vannet. En halv time senere begynte det å sne...

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

09 Apr 2006

Palmesøndag ved Kutangen

Av Erik Unneberg

Store Sandungen er på sitt smaleste ved Kutangen, som ligger på den nordvestlige siden av vannet. I tidligere tider "fløtet" man buskapen over dette smale sundet. Kutangen sees til venstre på bildet.

09 Apr 2006

Farbart over sundet ved Kutangen?

Av Erik Unneberg

Kutangen nord i Store Sandungen sees til venstre på bildet. Her er vannet på sitt smaleste. Etter den siste tids snefall er det ikke kjørt opp eller gått opp løype på vannet, så fotografen var usikker på om han skulle forsere sundet. Han valgte å la det være, for strømmen kan være sterk her, og dessuten er vi jo et stykke utpå våren, faktisk palmesøndag!

06 Apr 2006

Fuktig kveld ved myrområdet i Lutåsen

Av Erik Unneberg

Oppe i Lutåsen, på østsiden av Lutvann, går det en liten løype i n/s-retning. Nær toppen av åsen går den over et myrområde, der dette bildet er tatt. Fotografen har toppen av Lutåsen i ryggen. Denne kvelden var det nedbør i form av sludd, som senere gikk over til fuktig sne.