På Kjentmannspostjakt er det mye å oppdage

Tåkesøndag, men flott i Marka likevel. Alene på tur i dag, rundt Kampen er det ikke så greit med omlagte løyper, men det var flott på Vidvangshøgda. Skulle hatt med en fotograf da jeg hang i stupet mellom de to Helvetesputtene (heller ikke for pingler), for ikke å snakke om da jeg gikk nedi over knærne i blautmyra ved vestre Helvetesputt. Glad jeg fikk med støvlen på høyre fot, det var på nippet at jeg måtte gå barbeint hjem. Dette bildet tok jeg ved Kvennhølet. Mye gøy for pengene!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

22 Sep 2006

Kjentmannspost på Kjerkeberget

Av Kjersti von Krogh |

Tåke ingen hindring! Eva Andersen knipset meg først ved Nedre Lysedam og deretter i tåka på Kjerkeberget. Og under rasten på toppen dukket det frem ialt 3 personer etterhvert i tåka. Det er flere enn oss som trosser været for en fin tur.

22 Sep 2006

Kjentmannspost Nedre Lysedam

Av Kjersti von Krogh |

Tåke ingen hindring! Eva Andersen knipset meg først ved Nedre Lysedam og deretter i tåka på Kjerkeberget. Og under rasten på toppen dukket det frem ialt 3 personer etterhvert i tåka. Det er flere enn oss som trosser været for en fin tur. Hilsen Kjersti

23 Sep 2006

Tranebær

Av Torgeir Stenstad |

På åpne myrer er det nå mye tranebær. De er vonde å se, men lages syltetøy (etter at bærene har fått en natt i fryseren) er det et godt supplement til stek og vilt-retter.