Lite som minner om høst her

Det har vært en fantastisk dag, men fiskebittet er oftest omvendt proporsjonalt med nettopp været. Det får være, når det kanskje er siste tur inn hit før vinteren kommer!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

25 Okt 2006

Vinteren lar vente på seg på Katnosa

Av Steinar Kjærnsrød

Det er 3-4 varmegrader i lufta og strålende sol på Katnosa gård i dag, men det er et drag i lufta som varsler at vi går kaldere tider i møte.

24 Okt 2006

Fortsatt litt grønt i Tæruddalen

Av Erik Unneberg

Selv om vi nærmer oss november har noen av løvtrærne i Tæruddalen fortsatt et grønnskjær. Og man trenger ikke gå langt for å finne grønt gress som fortsatt gror. Bildet er tatt rett ved der løyper og stier starter innover i Romeriksåsene. Utfartsparkeringsplassen har plass til over 100 biler, men den kan bli full på fine turdager. Til høyre for fotografen (så vidt utenfor bildet) har vi Tærudhallen, en fjellhall det er skiltet til fra Rv 120 ved Skedsmokorset. Elever som hører til skolen til venstre for fotografen (også så vidt utenfor bildet) er på vei over til hallen for å trene.

24 Okt 2006

Tæruddalen - Romeriksåsenes innfallsport sydfra

Av Erik Unneberg

Det er fint å starte turen fra Tæruddalen hvis man har tenkt seg inn i Romeriksåsene fra sydsiden. Det er greit å parkere ved Tærudhallen, og det går både løype og sti nordover mot Høgsmåsan, Ringdalshytta og videre innover i Marka.