Engervannet i høstlig ramme

Engervannet tok seg godt ut i solskinnet i dag med flotte høstfarver i Løkkeåsen (til venstre på bildet). Engervannet, som er siste stasjon for Øverlandsvassdragets ferd ut i fjorden, er som en oase i denne delen av Bærum med sitt rike plante- og fugleliv. Bildet er tatt fra Sandvika i retning Blommenholm, der tennisklubbens plasthall kan skimtes til høyre. Sandviksveien sees til venstre for vannet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

25 Okt 2006

Lite som minner om høst her

Av Steinar Kjærnsrød

Det har vært en fantastisk dag, men fiskebittet er oftest omvendt proporsjonalt med nettopp været. Det får være, når det kanskje er siste tur inn hit før vinteren kommer!

25 Okt 2006

Vinteren lar vente på seg på Katnosa

Av Steinar Kjærnsrød

Det er 3-4 varmegrader i lufta og strålende sol på Katnosa gård i dag, men det er et drag i lufta som varsler at vi går kaldere tider i møte.

24 Okt 2006

Fortsatt litt grønt i Tæruddalen

Av Erik Unneberg

Selv om vi nærmer oss november har noen av løvtrærne i Tæruddalen fortsatt et grønnskjær. Og man trenger ikke gå langt for å finne grønt gress som fortsatt gror. Bildet er tatt rett ved der løyper og stier starter innover i Romeriksåsene. Utfartsparkeringsplassen har plass til over 100 biler, men den kan bli full på fine turdager. Til høyre for fotografen (så vidt utenfor bildet) har vi Tærudhallen, en fjellhall det er skiltet til fra Rv 120 ved Skedsmokorset. Elever som hører til skolen til venstre for fotografen (også så vidt utenfor bildet) er på vei over til hallen for å trene.