Påskeforhold mellom Tverrelva og Myrseter

I dag var det stor utfart fra By, for der er det overraskende gode føreforhold, i motsetning til mange andre steder i lavereliggende deler av Marka. Grovkornet sne og litt isete her og der, men med solskinn og varmegrader var det et snev av påskestemning noen steder.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Jan 2008

Mot Rughaug

Av Tom Stensaker

Treningsrunden er en av de fineste traseene i Marka og den går i åpent myrlandskap på ca 600 moh. Løypa prepareres daglig av løypebas Svein Gulbrandsen på Ringkollen. Normalt er det skiføre her 5-6 måneder om vinteren og idag var det helt strøkent her ved Vikseter med utsikt mot Rughaug som ruver i landskapet.

18 Jan 2008

Treningsrunden på Ringkollen

Av Tom Stensaker

Flotte forhold i Treningsrunden fra Ringkollen - Borgersetra - Vambu - Vikseter - Høgås - Borgersetra - Ringkollen, ca 15 km fram og tilbake. Vi er like ved Vikseter det sørligste punktet på løypa og her snur. Treningsrunden og fortsetter nordover og tilbake til Ringkollen.

18 Jan 2008

Lauvliflaka

Av Tom Stensaker

Fantastiske forhold på Lauvliflaka denne drømmedagen med 10-15 cm nysnø og ca 80 cm snø totalt, men ingen løypepreparering, men det blir fine løyper her til helgen.